HTML

Mert értelmes emberek mindig vannak

A blog az élményeimből táplálkozik, célja a különösen értelmes emberek bemutatása, persze a fogalom 100%-ban idézőjelbe tett értelmével. Bejegyzés feltehetőleg akkor lesz, ha találok valami arra méltót, de nem kell félni, ha nyitott szemmel jár az ember az értelem csillanásait bárhol észreveheti Észervételeidet és hasonlatos élményeidet a byszolo@freemail.hu -ra küldd

Friss topikok

Sorbanállás kezdőknek

2009.02.06. 21:41 :: Kharex

Üdv mindenkinek!

A mai napon a Plusban ellesett különböző sorbanállási taktikák alapján szeretnélk titeket egy-két hasznos tippel ellátni az eredményekben bővelkedő tolakodáshoz. A taktikákat a tolakodás igazi hardcore veteránjaitól, a jó harminc éve ebbe az élelmiszerdiszkontba járó öreg néniktől lestem, és sikerességükről ők maguk győztek meg, amikor diadalmasan mosolyogva elém kerültek a sorba.

1. Elösször állj sorba, aztán menj vásárolni!

Klasszikus alaptrükk, melynek a lényege az hogy elösször berakod a hosszú sorba a kosaradat, majd elmész jobbra-balra, vásárolgatsz, és ha látod hogy valaki megelőzné a földön fekvő üres, vagy némi árúval megpakolt kosarat nyugodtan üvöltsd le  afejét hogy miért tolakodik, majd nagyjelenetet rendezve küldd vissza  kosarad mögé. Így nemcsak fix helyed van a pénztárnál, hanem jó sok embert is feltarthatsz a napi bevásárlásában!

2. Járj párosával!

Párban jó vásárolni és tolakodni, elvégre ekkor az egyedül lévő pro sorbanállók számbeli hátrányban érzik magukat és nem merik rajtad alkalmazni tudásukat, míg te pofátlanul beelőzheted őket. Továbbá a plusz személyt az 1 pontban a földre tett kosár mellé is állíthatod, elvégre így ő rögötn leszólja azt aki megpróbálja kikerülni, tehát nem kell attól félned hogy elsiklassz valaki felett, aki orvul kikerülte a földre rakott kosarat.

3. Kapd oldalba a sort!

Ha látod hogy hosszú a sor, és elfelejtetted kitenni vásárlás elött a kosaradat ne ess pánikba, csak közelítsd meg oldalről, majd tényúgy mintha át akarnál haldni rajta, valamilyen roppant fontos indokból. Amikor a gyanútlan sorbanállók szétnyílnak elötted hogy átengedjenek ragadd meg az alkalmat, és állj be közéjük, így teremtve helyet magadnak, a kasszához közel.

4. Használd ki a tereptárgyakat!

Ha látod hogy a kassza melett,  afutószalag elött van kihelyezett ujságosállvány, vagy bármilyen más tereptárgy ragadd meg az alkalmat!

-Csak egy újságért/kóláért/rágóért megyek!- felkiálltással haédj el asor melett, majd ha csak egy kis rés is nyílik a sorban furakodj be a két ember közé, így olyan közel kerülsz a kasszához, mintha oldalba kaptad volna a sort!

 

Most pedig hogy végigolvastad a négy pontot irány a legközelebbi élelmiszerdiszkont, és kamatoztasd tudásod, vagy hívd ki sorbanállási versenyre a haverokat, és döngöld  aföldbe őket a mesterektől származó tudás hatalmával!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr82927438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása